Skola

Sitter i skolan och ska jobba med min novell som egentligen skulle varit färdig idag, men har inte hunnit med att göra klart den. Tankarna snurrar i huvudet, har svårt att koncentrera mig idag.
Så mycket att tänka på, så mycket att göra och så lite tid. Men det ger väl med sig vartefter.
Just nu är jag bara trött på allt, vill helst bara bädda ner mig i sängen, dra täcket över huvudet och sova bort allt. Men det vet jag ju inte funkar, så det är bara att hoppa upp som vanligt, sätta på leéndet och köra på!
Även om det kan vara tufft ibland. Jag undrar hur vissa människor är funtade.. hur man kan göra vissa saker och tro att det är okej, tro att man gjort rätt och inte förstå varför folk reagerar. Men men...


Det var roligt att träffa pappa igår, tyvärr kunde inte hans fru följa med, men jag ska åka och hälsa på dom så snart jag hinner.

Nu är det dags att fortsätta plugga och hoppas på att ideérna kommer flödandes ;)

Tjingelin!

// Jessilin


Hallojj

Nu åkte pappa nyss hem. Va jätte mysigt att ha honom på lite besök här och Filippa fick massa fina presenter! Ses alldeles för sällan, måste snart åka till örebro och hälsa på. Är ganska trött idag, huvudvärken gnager i skallen.. försöka sova tidigt idag så jag orkar upp i tid imorgon utan att behöva stressa, det är något jag gör ganska mycket annars.
Var på stan idag och köpte en jätte fin klänning, armband och örhängen till på lördag! ;)

Älskar Ken rings nya låt "God Morgon", man hör ärligheten i hans röst, hur mycket han verkligen menar det han säger. Och det är väl den kärleken alla vill hitta? Den man verkligen inte kan leva utan..

Nu har jag fått några av bilderna som Hanna tog på mig :) Blev jätte fina! wiiie

Ska sätta mig och plugga nu så jag blir färdig med alla arbeten någon g¨ng! Känns lite mycket just nu.. Men bara att ligga i, även om man är trött :p

// Jessilin 


På jakt...

...Efter några snygga, billiga skor! Älskar skor, och ännu mera när man hittar de till ett bra pris :)
Imorgon kommer pappa hit för att gratta min lilla prinsessa för att hon fyller 4 år, några dagar för tidigt dock. Men han skulle inte hinna sen så han ser till att komma imorgon <3

Känner mig lite stressad hur jag ska hinna få ihop den här veckan med allt i skolan, och allt annat som snurrar i vardagen. Men det är bara att göra så gott man kan. Jag ska ju hinna med och träna på gym nu också! hehe..

Nu ska jag sätta mig framför skolböckerna ett tag sen blir det duscha och efter det sängen!

Natti, natti

Jessilin


I skolan

Har precis gjort färdigt ett PowerPoint arbete i datakursen. Nu är det bara teoriprovet kvar imorgon så är hela kursen färdig sen! såå skönt! Nu ska jag sätta mig och plugga till det och sen är det matte kurs som gäller och plugga till provet i procent, har även några svenska arbeten som ska vara klara den här veckan.
Längtar till helgen redan nu! wohoo

Ciáo

Jessilin

Måndag igen

Måndag igen och nu sitter jag i skolan. Börjar inte förens 12.15 men måste plugga ändå.
Dagen bjuder på datalektion och matte lektion. Sen ska jag skaffa gymkort! Dags att komma i form igen ;)
Ska även hem till Annika så våra ungar kan leka och jag ska färga håret svart en gång till :)

Tjingeling

Jessilin

Söndag

Söndag igen. Veckorna går fort! är en aning trött idag, har försökt skriva färdigt en novell som vi ska göra i svenskan men det har väl gått sådär.. Hittar inte riktigt inspirationen idag.
Får se om annika hinner hit så vi kan färga mitt hår svart igen och sen om Hanna kommer så vi kan fortsätta att fota lite modell bilder ;) :)

Have a great day!

Jessilin


RSS 2.0